четвер, 10 жовтня 2024 14:28

Як змінилась зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару за 10 років: фото в юності й зараз
15

Ірина Сопонару 10 років тому
Фото: instagram.com/irinasoponaru
Ірина Сопонару 10 років тому
Ірина Сопонару 10 років тому
Ірина Сопонару 10 років тому
Ірина Сопонару 10 років тому

Ірина Сопонару - українська акторка театру і кіно, комік і фотомодель. Жінка стала популярною завдяки участі у команді КВК "Вінницькі перці" і команди Ліги сміху "Вінницькі". Крім цього прославилась роллю Яринки в скетч-програмі "Країна У".

Gazeta.ua пропонує переглянути, який вигляд мала зірка 10 років тому.

На початку своєї кар'єри Сопонару часто експериментувала із зачіскою. Найчастіше - фарбувалася у білий колір і носила каре. За десятиліття її вподобання кардинально змінилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Зінченка кардинально змінила образ і поділилась, як проводить час з родиною у Лондоні

Зараз жінка має довге волосся і більш природній відтінок. Це стосується і макіяжу. Раніше Ірина використосувала контрастні тони, зараз - надає перевагу нюдовим.

Стиль одягу акторки також відрізняється від минулого. Якщо в юності модель носила спортивний і кежуальний одяг, то в 2024-му частіше з'являється у елегантних сукнях і костюмах з жіночними деталями.

Ірина часто влаштовує відверті фотосесії і демонструє струнку фігуру. Остання зйомка знаменитості відбулася у студії. Вона позувала в бордовій мереживній білизні. Крім цього постала перед камерою у жакеті на майже оголене тіло.

Цього року Сопонару вийшла заміж за британського бізнесмена Ріса. Церемонія відбувалася в Україні. На святкування запросили до 70 людей, але родичів нареченого не було.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару за 10 років: фото в юності й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі