середа, 14 серпня 2024 15:21

Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue у відвертих образах
6

Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue
Фото: Luis Alberto Rodriguez
Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue
Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue
Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue
Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue

Учасниця реаліті "Сімейка Кардаш'ян" Кайлі Дженнер знялась для обкладинки британського Vogue.

На головному кадрі жінка позувала в синій сукні з глибокими розрізами на грудях і стегні. Образ доповнила контрастним макіяжем, об'ємною укладкою і сережками з діамантами.

Крім цього зірка постала перед камерою у рожевому міні та напівпрозорому боді. Також Кайлі зробила фото з донькою Стормі та сином Ейром.

В інтерв'ю Дженнер поділилась, що материнство повпливало на її ментальне здоров'я.

"Скоро мені виповниться 27 і я нарешті повернусь до себе, почну знову почуватися собою. Думаю, бувши вагітною, одягнувши ті спортивки, в яких я проходила весь термін, я просто не мала часу збагнути деякі потрібні речі про своє життя. А потім рік післяпологової. Ментально - це було дуже важко. Гормонально - теж дуже важко. Я не знала, як вдягатися", - сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Полякової влаштувала ретро-зйомку з лисим "другом"

Додала, що попри важкий період у неї немає важливіших людей, ніж діти.

"Я приходжу додому і мої діти люблять мене. Їхня любов безумовна. Вони просто одержимі мною. І це навчило мене простіше йти по життю. Я така: "Окей, я маю цих маленьких людей вдома. Вони мене потребують, люблять мене і думають, я найідеальніша людина у світі. Тому мені не потрібне схвалення від кого небудь іншого", - прокоментувала модель.

Американська співачка 36-річна Ріанна знялась для журналу Perfect у ефектних образах. На головному кадрі артистка позувала в об'ємній шубі. В руках тримала тарілку з макаронами. Образ доповнила масивними локонами та прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Дженнер знялась для обкладинки Vogue у відвертих образах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі