четвер, 07 березня 2013 16:08

Ірина Білик їстиме на 8 березня тараньку

Ірина Білик їстиме на 8 березня тараньку
Співачка чекає подарунка від сина

Ірина Білик до 8 березня уже готова. Міжнародний день жінок співачка святкуватиме за містом у колі друзів, повідомляє ТСН.

Нещодавно артистка переїхала зі столичної квартири у заміській будинок і тепер живе у престижному котеджному містечку між Києвом та Житомиром. Новий будинок обійшовся Білик у $750 тисяч. Але вона не шкодує і каже, що тепер може влаштовувати великі вечірки. Одну з них уже запланувала на 8 березня.

"Я буду за містом з друзями. У колі кумів, в колі дітей наших. Все дуже весело. І найголовніше, що ми будемо їсти раків, тараньку. Я це дуже люблю. Тому я чекаю восьмого, щоб хоча б поїсти тараночки", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Білик зізнається, що на 8 березня отримує багато подарунків від прихильників. Але більш за все чекає на сюрпризи від 14-річного сина Гліба.

"Він знає, що я люблю духи певної марки. Він знає, де цей ларьок", - поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки Ірини Білик повінчалися

А от на питання, що даруватиме коханий, співачка не відразу знаходить відповідь.

"Від коханої людини? Якої саме? Я не можу вже, чесно кажучи, розібратися, про яких наречених ви говорите. Тому що у мене багато друзів чоловіків. Якщо я вийшла з хлопцем в кіно або на вечірку, це не означає, що ми з ним живемо чи збираємося розписатися", - підкреслила Білик.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик їстиме на 8 березня тараньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі