понеділок, 27 серпня 2012 17:06

Ігор Посипайко одружився в Греції

Телеведучий Ігор Посипайко одружився з киянкою Анею Король. Церемонію вони провели в Греції в останній день вітрильної регати.

"Одним словом, за півгодини на сансеті, я одружуюся..." - таке повідомлення з'явилося на сторінці "Фейсбуку" телеведучого. А через кілька годин він опублікував весільне фото із підписом: "Ось і все друзі )))". Схожа фотографія з'явилася на сторінці нареченої Ані із надписом "Love Love Love". Судячи із коментарів під знімками навіть друзі пари були здивовані такій події. Майже всі не вірять, але в той же час вітають. Наречені лише дякують за вітання та запевняють: їхнє одруження не фальш.

Як видно з фото наречений був одягнутий в білий піджак, білі бріджи та рожеву футболку. На шиї красувався білий метелик. Наречена була в білій довгій сукні, волосся закручене в пучок, прикрашений білою квіткою. В руках тримала рожеві квіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посипайко був свідком теракту в Нью-Йорку 11 вересня

В нещодавньому інтерв'ю Gazeta.ua Посипайко запевняв, що дівчини немає і одружуватися найближчим часом не планує.

"Я зараз вільний. Із останньою дівчиною розійшовся. Вона працює редактором одного із глянців. Я взагалі-то люблю кучерявих та худих дівчат", - запевняв телеведучий.

Із останніх публічних романів - Посипайко зустрічався з хореографом Оленою Шоптенко. Вони пробули разом 2,5 роки.

"Ми навіть думали одружуватися. Оленка дуже мені подобається, але ми розійшлися, бо я забагато говорив про наші стосунки. І ми почали сваритися. Я не можу сказати точну причину нашого розлучення, бо пообіцяв їй, що ніколи про це не говоритиму. Навіть незважаючи на те, що вона назвала мене "найгіршим, що було в неї в житті", - підсумував Ігор.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Посипайко одружився в Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі