середа, 29 травня 2019 16:31

Хто з акторів "Гри престолів" заробив найбільше

Серіал "Гра престолів", який став по-справжньому культовим, завершився тиждень тому. Досі підбивають різні підсумки.

Хто з акторів скільки заробив і для кого співробітництво з каналом НВО виявилося найуспішнішим?

Автор: © ANGELA WEISS / AFP / East News © Game of Thrones / HBO
  Ніколай Костер-Валдау
Ніколай Костер-Валдау

1. Джеймі Ланністер ($16 млн) - один із ключових персонажів. Гонорар датського актора Костер-Валдау в цій ролі також зростав кілька разів і до фінального сезону досяг $1,2 млн за серію. Він один із найбагатших акторів серіалу.

2. Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер) ($15 млн) - його гонорар спочатку становив $150 тис. Після переговорів із телеканалом НВО ця сума збільшилася спочатку до $300 тис., а потім і до $1,2 млн за кожну серію, як і у всіх акторів із групи А.

3. Емілія Кларк (Дейнеріс Таргарієн) ($13 млн) - актриса досягла підвищення оплати за епізод до $500 тис. лише в 7 сезоні. У фіналі Кларк отримувала за одну серію більше $1 млн, як і всі ключові актори.

4. Кіт Герінґтон (Джон Сноу) ($12 млн) - до 2014-го персонаж Харінгтона був незнаменитим. Актор почав отримувати пристойні гроші лише в 5 сезоні - близько $300 тис. за епізод. У 7 сезоні його гонорар виріс до $500 тис., а в 8 досягнув $1,2 млн.

5. Ліна Гіді (Серсея Ланністер) ($9 млн) - Ліна Гіді входить до п'ятірки основних зірок "Ігри престолів" і вважається актрисою з групи А. 5 років тому акторка отримувала за епізод близько $150 тис., потім її заробіток підняли до $300 тис. за серію. У 8 сезоні гонорар Гіді склав $1,2 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт Харінгтон запив після зйомок "Гри престолів"

6. Рорі Макканн (Сандор Кліган) - $6 млн

7. Наталі Дормер (Маргеріт Тіреллі) - $6 млн

8. Мейсі Вільямс (Арья Старк) - $6 млн

9. Софі Тернер (Санса Старк) - $6 млн

10. Айзек Хемпстед-Райт (Бран Старк) - $4 млн

11. Іен Глен (Джорах Мормонт) - $3 млн

12. Гвендолін Крісті (Брієнна Тарт) - $3 млн

13. Конлет Хілл (Варіс) - $ 2млн

14. Альфі Аллен (Теона Грейджой) - $2 млн

15. Наталі Еммануель (Міссандея) - $1 млн

Телеканал HBO презентував "Останній дозор" - документальний фільм про створення заключного сезону "Ігри престолів". В одному з епізодів показали збори акторів, на якому вперше читали сценарій фінальної серії.

Зараз ви читаєте новину «Хто з акторів "Гри престолів" заробив найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі