четвер, 24 грудня 2020 15:47

Хореографиня Гвоздьова назвала переваги та недоліки свого 2020-го
4

Танцюристка Ілона Гвоздьова поділилася подробицями, як її плани змінилися через пандемію. Хореографиня зізналася, що її 2020-й був розписаний до грудня і мав бути плідним та перспективним.

"Через карантин скасувалася майже вся робота. Залишилася тільки часткова зайнятість в КНУКіМ на дистанційному навчанні, а також індивідуальні уроки з танців. З березня по вересень повністю зупинилася робота в моїй студії. Усі поїздки за кордон перенесла на 2021 рік", - поділилася жінка.

Танцюристка розповіла про карантинний рік
Фото: надане піар-агентом танцюристки
Танцюристка розповіла про карантинний рік
Танцюристка розповіла про карантинний рік
Танцюристка розповіла про карантинний рік

Гвоздьовій вдалося станцювати 2 ефіри на 8-у місяці вагітності в танцювальному шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батькам буває соромно". Камінська розповіла, чим обдаровані її діти

"Звичайно, є і плюси в цьому карантині. У мене вперше за кілька років була настільки тривала відпустка і було так багато часу для моєї сім'ї, що нам з чоловіком вдалося вплинути на демографічну ситуацію в країні. Ми запланували сина, і 11 жовтня Домінік з'явився на світ", - зазначила танцюристка.

Переможниця "Танців з зірками 2018" Ілона Гвоздьова розповіла, яким був святковий ранок для її дитини. Донька танцюристки 5-річна Рія знайшла презенти від Святого Миколая.

Зараз ви читаєте новину «Хореографиня Гвоздьова назвала переваги та недоліки свого 2020-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі