середа, 16 лютого 2011 14:01

Хореограф Ані Пославської годує її цукерками (ФОТО)
5

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Аня Пославська, яка зайняла третє місце на конкурсі "Міс Світу – 2010", зараз танцює в шоу "Танці з зірками". За два тижні тренувань модель схудла на півтора кілограми.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"Он ми протанцювали тільки 20 хвилин, а вже мокрі стоїмо. Тому раджу всім жінкам, які хочуть схуднути - ідіть на танці. Але мій партнер, Антон Рибальченко, не дає мені зголодніти. Особливо, якщо я щось гарно зроблю, дає мені цукерку", - розповіла модель.

"Ще Антон навчив мене не боятися свого зросту в танцях (зріст Ані 180 см - ред.). Я вже рівно тримаю спинку, голову, не боюся потягнути ніжку, ручку, пальці випрямити", - підкреслила Пославська.

Дівчина зізналась, що в конкурсах краси приймати участі більше не буде.

"Я маю найбільше досягнення в індустрії краси. Це титул однієї із найкрасивіших дівчат планети. Вважаю, що далі мені йти вже нікуди", - підкреслила вона.

"Багато говорили, що для мене цей титул купили. Але особисто я не платила. І Олександра Ніколаєнко мені казала: "Міс світу - це той конкурс, де місце не купується. Його господар, Дональд Трамп, мільярдер", - зауважила дівчина.

"На конкурсі йде сама справжня боротьба. Саме ті дівчата, яких я вважала конкурентками, і ввійшли до фіналу. Це міс Мехіко, міс Колумбія і міс Пуерто-Ріко. Їх так готують, що для них бути міс - це професія", - наголосила Пославська.

Зараз ви читаєте новину «Хореограф Ані Пославської годує її цукерками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі