пʼятниця, 04 лютого 2011 17:44

Джигурда відмовився від гастролей у США заради танців в Україні (ФОТО)
8

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Заради зйомок у танцювальному проекті телеканалу "СТБ" російський актор Микита Джигурда відмовився від гастролей у США.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час репетиції у столичній танцювальній студії.

"Пропонували дати кілька концертів в Америці, 27 березня відсвяткувати там день народження. Та я відмовився", - сказав він.

"Перед цим дав згоду брати участь у проекті "Танці з зірками". Моя партнерка Юлія Сахневич сказала: "Думки матеріальні. Якщо ти повіриш у себе і захочеш перемогти, у нас це вийде". Після цих слів не можу її підвести", - поділився Джигурда.

Актор показав журналістами фрагмент вальсу, посадобля та румби.

"Микиті гарно вдаються танці, де треба проявляти експресивність. А от ніжності йому не вистачає", - розповіла партнерка Джигурди.

Актор також розповів, що зараз живе у Києві.

"Тренуємося по 3-4 години на день. Кожні вихідні літаю до Москви до своєї дружини та дітей. Дуже за ними скучаю. 10 днів тому у мами стався інфаркт, тепер її треба частіше провідувати", - поділився він.

2007-го Джигурда брав участь у російському шоу "Танці на льоду". Там він виступав разом з Мариною Анісімовою, яка невдовзі стала його дружиною.

"Коли з Юлією танцюємо вальс і тулимося одне до одного, прошу її про кілька хвилин відпочинку, щоб упоратися із хвилюванням. Але Марині зраджувати не збираюся. Якби був трохи старшим, то годився би їй у дідусі, до того ж вона мене познайомила зі своїм хлопцем", - зізнався Джигурда.

Зараз ви читаєте новину «Джигурда відмовився від гастролей у США заради танців в Україні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі