вівторок, 17 січня 2023 09:44

"Холостяк" Топольський розповів про таємні зустрічі з Лозовицькою

"Холостяк" Топольський розповів про таємні зустрічі з Лозовицькою
Алекс Топольський розповів про зустрічі з обраницею. Фото: instagram.com/alex_topolsky

Головний герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський розповів, як із переможницею Катериною Лозовицькою ховалися від публіки після фіналу телепроєкту.

Тривалий час парі не дозволялося показуватися на очах у людей разом. Проводити час разом їм хотілося, тому вигадували різні способи, як це зробити, сказав Топольський в інтерв'ю Славі Дьоміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина "Холостяка" засвітила на фото округлий животик: "Шок для всіх нас"

"У нас були "шпіонські ігри". Пам'ятаю один момент, коли ми з Катею домовилися зустрітися в кафе. Я прийшов, вона вже сиділа там, але я її не бачив. Дивлюся ліворуч, праворуч, немає її. Тоди бачу, сидить пінгвін, закутаний в куртці та в окулярах. То була Катя. Я теж у куртці. Спека нереальна, а ми сидимо двоє таких ескімосів. Це було дуже смішно", - пригадав Топольський.

Переможниця романтичного реалітішоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька після фіналу проєкту вийшла на зв'язок з шанувальниками.

Фотомодель подякувала всім за підтримку і за віру у її пару з бізнесменом Алексом Топольським. Катерина також повідомила, що вона перебуває в Києві, і показала, як ховалася в укритті під час ранкового обстрілу столиці російськими загарбниками.

Зараз ви читаєте новину «"Холостяк" Топольський розповів про таємні зустрічі з Лозовицькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі