понеділок, 01 листопада 2010 18:46

Хайді Клум вразила всіх своїм костюмом на Хеллоуїн (ФОТО)
14

Модель Хайді Клум зі своїм чоловіком Сілом вже в одинадцяте влаштували вечірку на Хеллоуїн, куди запросили чимало голівудських зірок.

Цього разу Хайді з'явилася в образі "Залізної людини".

"Зазвичай ідея подібних костюмів народжується у самої Хайді. Вона мені розповідає, як уявляє собі кінцевий продукт, а я сідаю займатися дизайном. На півдорозі до фінішу ми знову зустрічаємося. Не можу сказати, що у нас є якийсь улюблений костюм, тому що кожен рік цей процес стає справжнім випробуванням. І кожен новий Хеллоуїн ми вважаємо для себе найкращим", - розповів ведучий дизайнер бренду Victoria's Secret.Мартін Ізкіердо.

Мартін зізнався, що найбільше працювати йому довелося для костюма "Яблуко". Форму костюму придумали невипадково, адже на той момент Клум сподівалася, що потрібно щось повільне.

"Все, що вона вдягає, виглядає сексуально. Навіть коли Клум була вампіром з кровоточивим серцем, що взагалі-то мало всіх моторошно лякати, вона все одно здавалося неймовірно сексуальною", - підкреслив Мартін.

Сosmoshopping

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум вразила всіх своїм костюмом на Хеллоуїн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі