понеділок, 14 травня 2012 17:38

Голу Мадонну з цигаркою "продали" за $ 24 тисячі

 

На аукціоні Bonhams в Лондоні пішла з молотка чорно-біла фотографія оголеної співачки Мадонни, створена в 1990-му році фотохудожником Стівеном Мейзелем.

Лот спочатку був оцінений в 10.000 доларів США, але в результаті був проданий за 23.750 доларів.

На цьому знімку Мадонна була зображена голою, з сигаретою в руках. Ім'я покупця не публікується.

Зараз, у свої 53, поп-королева хвалиться: "Я знаю, що я не була ніколи гарною співачкою, я і не така вже хороша танцівниця. Але я плюну в обличчя тому, хто скаже, що я не здатна розштовхати натовп і зруйнувати все ці довбані стереотипи в суспільстві".

Юдіх Юріч - спеціаліст торгового дому Bonhams коментує: "Це не просто чорно-біле зображення, від нього віє сріблом. У той час Мадонна була справжньою мрією кожного фотографа. Її драматичний погляд і витончене тіло, її здоровий спосіб життя ніяк не поєднуються з сигаретою. Але це додає їй особливого лоску".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонну звинуватили в пропаганді наркотиків

Фанати Мадонни висловили своє обурення проти подібної пропаганди тютюнокуріння, але жодна організація поки не висунула жодних офіційних претензій у бік амбітної виконавиці.

Зараз ви читаєте новину «Голу Мадонну з цигаркою "продали" за $ 24 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі