вівторок, 14 травня 2024 08:52

"Герой нашого часу" - в мережі показали нового "Холостяка"
10

Олександр "Терен" Будько
Фото: instagram.com/tsvit_terenu
Олександр "Терен" Будько
Олександр "Терен" Будько
Олександр "Терен" Будько
Олександр "Терен" Будько

Ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько стане головним героєм нового сезону романтичного шоу "Холостяк".

Чоловік втратив обидві ноги, але не занепав духом. Він займається громадською діяльністю. Започаткував YouTube-проєкт "Відвал ніг" і написав книгу "Історія впертого чоловіка". Участь Олександра у проєкті підтвердили на офіційній сторінці телеканалу СТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без пафосу та понтів" - як зустрічали alyona alyona на київському вокзалі після Євробачення

"Два роки ми отримували запитання, чи повернеться Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли - ось наш кандидат на нового Холостяка", - йдеться у повідомленні.

Українська блогерка Даша Квіткова з ведучим Нікітою Добриніним поділили майно мирним шляхом після того, як вирішили розлучитись. Між ними є домовленість, на яку обоє погодилися. Експодружжя поділило майно порівну. Даші залишився будинок, а Нікіті дісталася квартира.Також вони поділили і машини.

Зараз ви читаєте новину «"Герой нашого часу" - в мережі показали нового "Холостяка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі