четвер, 10 січня 2013 09:30

Гайтану обікрали в новорічну ніч

Гайтану обікрали в новорічну ніч
П'яні грабіжники нічого не могли пригадати наступного дня Фото: obozrevatel.com

У новорічну ніч українська співачка Гайтана стала жертвою грабіжників. Зірку обікрав охоронець.

Про неприємний випадок Гайтана та її наречений Едуард Клім дізналися на наступний день, після повернення з новорічного концерту співачки. Після з'ясування обставин виявилося, що охоронець і його друг не розрахували з алкоголем. Гарненько відсвяткувавши Новий Рік, вони незаконно проникли в будинок, вкравши особисті речі власників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана виношуватиме дитину на Гаваях

"Новорічну ніч я зустріла на сцені, даруючи людям радість, усмішки і свою любов. Настрій був прекрасним, святковим і натхненним. З нетерпінням чекала, коли повернуся додому і зможу відсвяткувати Новий Рік у колі сім'ї. Але все сталося інакше ... Я була в шоці, коли дізналася, що нас обікрала людина, якій ми довіряли. Охоронець і його друг були настільки п'яні, що на наступний день навіть не могли пригадати, що вони накоїли. Найбільшим ударом для мене стала крадіжка новорічних подарунків. Я, наче мала дитина, дуже засмутилася. Для мене Новий рік завжди був святом дива, святом дитинства і казки. На щастя, Едуард відразу ж виправив моє засмучення і підготував нові різдвяні подарунки. Ми переконані, що на все треба дивитися з позитивом. Дана ситуація, звичайно, засмутила нас, але також вона стала хорошим уроком. Незважаючи ні на що, завжди потрібно бути пильними і обачними", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Гайтану обікрали в новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі