понеділок, 19 листопада 2012 11:56

Гайтана поїхала відпочивати в Емірати без нареченого

Від столичного холоду Гайтана втекла в теплі Емірати, щоб відпочити і заодно зняти новий кліп. У перший же день свого перебування в Рас-ель-Хайма зірка освоїла техніку польотів на літаку. За словами співачки, вона дуже боялася літати, але вирішила подолати страх.

"Мене настійно відмовляли від цього ризикованого вчинку, але я відчула, що зможу впоратися, тим більше, що мене навчав дуже досвідчений пілот, який зміг вселити довіру. У ньому відчувалася впевненість, сила, темперамент, поруч з ним я не відчувала страху, тільки гармонію і радість", - розповідає Гайтана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Едуард Клім влаштує Гайтані три весілля

Продюсер і цивільний чоловік Гайтани Едуард Клім не зміг побачити перший самостійний політ Гайтани, так як залишився в Україні. За словами артистки, вона планує провести в Рас-ель-Хайма два тижні.

Нагадаємо, нещодавно Гайтана оголосила, що виходить заміж за Едуарда Кліма. Пара вирішила офіційно оформити стосунки і провести весільну церемонію за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана поїхала відпочивати в Емірати без нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі