вівторок, 15 травня 2012 13:36

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана відлетіла до Баку у доброму гуморі

Гайтана відлетіла до Баку у доброму гуморі
Співачка налаштована лише на перемогу Фото: obozrevatel.com

Гайтана уже прилетіла до Баку. За дев'ять днів вона представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення — 2012". Відлітала співачка з VIP- терміналу аеропорту "Бориспіль". Туди вона приїхала на білому Jaguar і у доброму гуморі, позіхаючи та посміхаючись. Проводжали українську конкурсантку лише найближчі друзі, повідомляє ТСН.

Перед вилітом співачка зізналася, що вона налаштована лише на перемогу.

"Я буду намагатися і робити все можливе. Буду просто собою і дарувати радість. Те, що я завжди роблю", - розповіла артистка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Між тим, Гайтана поділилася,чим її команда збирається підкорювати сцену "Євробачення - 2012".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана на "Євробаченні" даруватиме шоколадки зі своїм напівоголеним фото

"Зараз ми намагаємося показати позитивну картинку, підключаючи навіть якісь нові технології. Будемо намагатися просто слідувати сучасному світові і йти в ногу з часом", - підкреслила співачка.

Між тим, нещодавно співачка зізналась, що до Баку візьме з собою велосипед, аби підтримувати форму та пізнавати місто.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана їздитиме по Баку на велосипеді

"Я обожнюю велопрогулянки, і як тільки настає тепла погода, відразу ж сідаю на велосипед і їду улюбленими маршрутами Києва. Нещодавно у мене виникла прекрасна ідея взяти з собою в Баку велосипед. На мій погляд, немає кращого транспортного засобу, який би дозволив повною мірою пізнати всю красу нового міста", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана відлетіла до Баку у доброму гуморі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі