понеділок, 12 листопада 2012 14:17

Гайді Клум не заважали вести MTV EMA голі чоловічі сідниці
20

Гайді Клум
Фото: Фото: Reuters
Гайді Клум
Аліша Кіс
Лорін
Muse

Учора ввечері Франкфурт перетворився на центр світової музичної культури. Там проводилася щорічна церемонія вручення нагород MTV Europe Music Awards 2012 - одна з головних подій у світі шоу-бізнесу.

Зіркові гості з усього світу приїхали до німецького міста - Гайді Клум (яка ще й виступила ведучою шоу), Тейлор Свіфт, Лана Дель Рей, Кім Кардаш'ян, Аліша Кіс, південнокорейський "феномен" Psy.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MTV роздав нагороди - кращим кліпом назвали "Gangnam Style"

Тріумфаторами EMA стали Тейлор Свіфт і Джастін Бібер, обидва отримали по три нагороди. 22-річна співачка прийняла всі заповітні статуетки й запально виконала свою пісню We Are Never Ever Getting Back Together, а ось 18-річний Бібер за призом не приїхав, але подякував всім шанувальникам у відеозапису.

Відеоподяки передавали також Ніккі Мінаж, Девід Гетта, група One Direction - всі вони виявилися досить зайняті, щоб особисто бути присутніми на церемонії. Не з'явилася на шоу і Ріанна, у якої було аж вісім номінацій - щоправда, ні в одній вона не перемогла, як, втім, і Кеті Перрі з п'ятьма номінаціями.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум не заважали вести MTV EMA голі чоловічі сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі