неділя, 17 липня 2022 09:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Фраза з пісні Скрябіна й тризубець з мечем: хто із зірок набив патріотичні тату
6

Щороку 17 липня світ відзначає неофіційне й нетипове свято – День татуювання. Перші тату з'явилися тисячі років тому. Тенденція розмалювання тіла була в усіх світових культурах. Предки надавали особливого значення татуюванням і щиро вірили в магічну символіку.

Сьогодні тату в тренді. Особливо патріотичні. Популярним такий вид татуювань став після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Хто з українських знаменитостей прикрасив тіло патріотичними малюнками, дізнавайтеся в матеріалі Gazeta.ua.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Щорічно 17 липня світ відзначає неофіційне й нетипове свято – День татуювання. Українські зірки теж мають малюнки на тілі
Щорічно 17 липня світ відзначає неофіційне й нетипове свято – День татуювання. Українські зірки теж мають малюнки на тілі

Євген Кошовий

Актор набив на руку слова з пісні Скрябіна "Бандерштатівські коломийки" – "Той, хто любить Україну, має бути з нами". Також він зробив ще один напис на іншій руці: "Був патріотом України ще до того, як це стало мейнстрімом".

Олена Мозгова

Продюсерка зробила собі патріотичне татуювання на пів руки. Жінка набила тризуб з мечем посередині й квіти на блакитному тлі.

Alyona Alyona

Реперка на правій ключиці набила червоно-чорний колосок.

Актор Євген Кошовий набив на руку слова з пісні Скрябіна й креативний напис
Фото: колаж Gazeta.ua
Блогерка й переможниця реаліті "Холостяк-10" Даша Квіткова теж не відстала від трендів
Продюсерка Олена Мозгова зробила собі патріотичне татуювання на пів руки
Реперка Alyona Alyona на правій ключиці набила червоно-чорний колосок
Голкіпер клубу "Динамо" та збірної України Денис Бойко також має патріотичні тату

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кайфові відчуття" – Злата Огнєвіч показала, як робила перші татуювання

Даша Квіткова

Блогерка й переможниця реаліті "Холостяк-10" теж не відстала від трендів. На зап'ястку вона набила дві скріпки – у кольорах прапора України, переплетені у формі серця. А під грудьми зробила карту України в патріотичних кольорах.

Денис Бойко

Голкіпер клубу "Динамо" й збірної України також тепер має патріотичні тату, яке зробив після 24 лютого. Набив собі на нозі тату у вигляді герба, оздобленого орнаментом.

Російська Федерація розпочала повномасштабне вторгнення на територію України 24 лютого. Відтоді окупанти не лише бомблять міста й села, а й знищують український народ.

Українці обороняються від російської навали, ховаються в бомбосховищах, рятуються від війни в інших країнах і перебувають у постійному страху. Винятком не стали й знаменитості. Вони поділилися спогадами про найстрашніший день війни.

Зараз ви читаєте новину «Фраза з пісні Скрябіна й тризубець з мечем: хто із зірок набив патріотичні тату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі