четвер, 19 травня 2011 10:43

Forbes назвав Леді Гагу найвпливовішою знаменитістю

Forbes назвав Леді Гагу найвпливовішою знаменитістю

Журнал Forbes опублікував щорічний список найвпливовіших знаменитостей. У топ-100 увійшли зірки музики, кіно, телебачення, моди і спорту. За підсумками року рейтинг очолила 25-річна поп-співачка Леді Гага, яка досягла верхнього рядка списку Forbes вперше в кар'єрі. У 2010 року Леді Гага займала четверте місце.

Як зазначає журнал, експерти віддали виконавиці перше місце топ-листа не тільки тому, що за останні 12 місяців вона встигла заробити 90 мільйонів доларів (критерієм впливовості серед іншого є рівень доходу знаменитості), але і стала "королевою" соціальних мереж - Twitter Леді Гага читають 10 мільйонів людей, а на її сторінку в Facebook підписані 32 млн шанувальників її творчості.

На другому місці рейтингу Forbes розмістилася американська телеведуча Опра Вінфрі, яка очолювала список у 2010 році. На третьому місці опинився юний канадський співак Джастін Бібер. Раніше 17-річний співак жодного разу не був включений у топ Forbes, проте його успішність та популярність дозволили йому дебютувати на такій високій позиції.

Слідом за Бібером в списку йдуть U2; п'ятим став британський співак сер Елтон Джон, а на шостому місці опинився гольфіст Тайгер Вудс. Журнал звертає увагу на те, що Вудсу вдалося залишитися в першій десятці найвпливовіших знаменитостей навіть незважаючи не невдачі в особистому житті і не дуже успішні виступи в різних турнірах, що послідували за ними.

У першу десятку також були включені американська співачка Тейлор Свіфт (сьоме місце), Bon Jovi (8), британський телеведучий Саймон Коуелл (9) і баскетболіст Леброн Джеймс (10).

Forbes складає рейтинг щорічно з 1999 року.

Зараз ви читаєте новину «Forbes назвав Леді Гагу найвпливовішою знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі