вівторок, 10 травня 2011 16:03

Леді Гага заклеїла соски скотчем
5

Днями Леді Гага приїхала в Мехіко для просування свого нового диску Born This Way і відеокліпу Judas.

На зустріч з журналістами в готель St. Regis Леді прибула в синій майже прозорій сукні. Соски співачки були прикриті, а точніше, заклеєні, скотчем.

Завершували образ улюблені черевики дівчини з колекції Alexander McQueen.

Втім, на прес-конференції Леді говорила не про свої туфлі, а події більш глобальні. Зокрема, вона не забула висловитися з приводу смерті терориста №1. Як згадала співачка, в день трагедії 11 вересня вона близько 10 годин перебувала в страху, що її мати може опинитися в числі жертв.

"Ніхто не бажає святкувати смерть іншого, - зауважила Гага з приводу смерті бен Ладена. - Але я знаю, що це багато значить для жителів Нью-Йорка. Особливо тих, хто втратив у той жахливий день своїх коханих".

Нагадаємо, раніше був представлений скандальний кліп співачки Judas. Зйомки відео викликали цілий потік розмов, зокрема і про те, що ідею сюжету і музику Гага запозичила у Мадонни. Крім того, кліп ледь не став причиною того, що Гагу звинуватили у богохульстві і навіть збиралися відлучити від католицької церкви.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага заклеїла соски скотчем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі