понеділок, 26 березня 2012 13:01

Фанати подарували Сергію Зверєву квартиру
11

Співак просто в шоці від подарунку
Фото: Фото надані піар-агенцією "PR by YULA"
Після ремонту у цій квартирі стиліст заведе домашню тварину
Співак шукає будівельників і дизайнера, аби привести квартиру до ладу
Зверєву сталінка пахне хрущовкою

Російському стилісту Сергію Зверєву фанати подарували однокімнатну квартиру в центрі Москви неподалік салону стиліста. Про співак написав у своєму "Твітері".

"Це просто незабутньо. Я в шоці досі і відійти не можу від такого подарунку. Квартира знаходиться в центрі Москви на вулиці Тверській. Щоправда, вона просто в жахливому стані і щоб привести її в порядок — треба немало грошей. Це сталінка, високі стелі, але так пахне хрущовкою. Вікна, сантехніку, двері, буквально все треба змінювати. Я в шоці просто", - зауважує стиліст.

Зараз Зверєв шукає будівельну бригаду і дизайнера, які й займуться ремонтом в квартирі.

"Коли там зроблять ремонт, я заведу в тій квартирі якусь домашню тваринку, щоб заспокоювати свої нерви", - пообіцяв Зверєв.

Зараз Зверєв живе у власній квартирі на тій же вулиці Тверська.

"Ту квартиру я шукав три роки. До того жив в трикімнатній, але дуже маленькій квартирі на Дмитровському шосе. Мені там було тісно. На Тверській я передивився дуже багато будинків, але мені то під'їзд не подобався, то ще щось. До того ж я шукав будинок, де неподалік була б школа для сина. І одного дня, коли ми передивилися вже всі варіанти агент сказав: "Є ще один будинок, де в напівпідвалі є квартира. В моєму уявленні напівпідвальна квартира — це жахливо, але мама настояла, щоб ми подивились. І мені дуже сподобалось, бо там є парк, де син може гуляти або кататись на велосипеді", - підкреслив Зверєв.

Зараз ви читаєте новину «Фанати подарували Сергію Зверєву квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі