понеділок, 06 серпня 2012 16:00

Евеліну Бледанс обурив заголовок у жовтій пресі про хворобу її дитини

 

Нещодавно одне російське видання прикрасило свою обкладинку фотографією новоспеченої мами Евеліни Бледанс з дитиною на руках. Ось тільки заголовок, придуманий редакторами, зовсім зіпсував цю невинну картинку.

Евеліна Бледанс була вкрай обурена заголовком і змістом статті. Назвавши матеріал "дешевою істерикою випускового редактора", вона написала гнівний пост у своєму блозі і запропонувала виданню кілька інших "кричущих" заголовків.

"І на які тільки заголовки не підеш, щоб підвищити продажі свого туалетного паперу, - пише Ева. - Шановна редакція, ви б краще звернулися до мого чоловіка. Він би вам придумав заголовки, куди оригінальніше".

Наступного разу пропонуємо використовувати ось такі: "ШОК! Бледанс не послухала Вангу!", "Макіяж Бледанс порушив хромосомний набір її сина!", "Гріхи і гени! Сповідь Бледанс", "Лелека, який приніс Бледанс сина, був п'яний!", "Памперси зіпсували мені життя!", "Перше інтерв'ю з немовлям зірки! "," Скандал! Син Бледанс щоночі ритуально спалює брудні підгузки!".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Евеліна Бледанс показала свого сина з синдромом Дауна

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю російському виданню Евеліна Бледанс зізналася, що на 14 тижні вагітності у її сина виявили ознаки важкої недуги - синдрому Дауна. Лікарі пропонували актрисі зробити аборт, однак вони з чоловіком категорично відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Евеліну Бледанс обурив заголовок у жовтій пресі про хворобу її дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі