понеділок, 07 лютого 2022 08:42

Ештон Кутчер святкує 44-річчя: знакові ролі кінозірки, який мав стати інженером-біохіміком
5

7 лютого американський актор Ештон Кутчер відзначає 44-річчя. Майбутня кінозірка отримував освіту інженера-біохіміка в Айовському університеті, поки в одному із місцевих барів юнака не помітив менеджер модельного агентства. Той запропонував Кутчеру взяти участь у конкурсі краси "Свіжі обличчя Айови". Актор завоював перше місце.

Після перемоги в конкурсі переїхав до Нью-Йорка і почав розвивати кар'єру манекенника. Співпрацював з такими брендами, як Versace, Tommy Hifiger і Calvin Klein. Але разом з цим мріяв про зйомки у фільмах.

1998 року стартував його акторський шлях у серіалі "Шоу 70-х". До речі, саме на цих зйомках Кутчер познайомився з американською акторкою українського походження Мілою Куніс. Лише через десятки років вони стануть закоханою парою, а 2015-го - одружаться. Нині подружжя і досі разом та виховують двох спільних дітей - доньку Ваєт Ізабель і сина Димитрія Портвуда.

7 лютого американський актор Ештон Кутчер відзначає 44-річчя
Фото: Reuters
Майбутня кінозірка отримував освіту інженера-біохіміка в Айовському університеті, поки в одному із місцевих барів юнака не помітив менеджер модельного агентства
1998 року стартував його акторський шлях у серіалі "Шоу 70-х"
2015 року Міла Куніс і Кутчер одружилися. Нині подружжя і досі разом та виховують двох спільних дітей - доньку Ваєт Ізабель і сина Димитрія Портвуда
2015 року Міла Куніс і Кутчер одружилися. Нині подружжя і досі разом та виховують двох спільних дітей - доньку Ваєт Ізабель і сина Димитрія Портвуда

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріштіану Роналду 37: факти про легендарного португальця, які точно здивують

Популярність прийшла до Кутчера після виходу комедії "Де моя тачка, чувак?" 2000 року. А ще він вів розважальне шоу Saturday Night Live.

Gazeta.ua підготувала найкращі фільми, в яких зіграв Кутчер.

"Де моя тачка, чувак?" (2000)

За сюжетом фантастичної комедії, два приятеля, яких зіграли Кутчер і Шонн Вільям Скотт, давно закінчили школу та університет. Та працювати вони не хочуть. Вони постійно розважаються, а на ранок можуть не пам'ятати, що відбувалося. Одного разу прокидаються і не можуть згадати подробиці вчорашнього дня. І що найголовніше - не розуміють, де залишили авто.

"Ефект метелика" (2004)

Сценарій драми-трилера заснований на понятті ефекту метелика й теорії хаосу. Головний герой Еван, роль якого дісталася сьогоднішньому імениннику, відчув це на собі. З'ясувалося, що від батька, який збожеволів і лежав у психіатричній лікарні, він успадкував здатність повертатися в минуле і змінювати сьогодення.

"Більше, ніж кохання" (2005)

Романтична комедія показує стосунки Олівера (Кутчера) і Емілі (Аманди Піт). Вони познайомилися під час польоту з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка. Протягом 7 років після цього вони продовжують бачитись, змінюючи професії, партнерів і стаючи близькими друзями. І згодом усвідомлюють, що хочуть бути разом.

"Рятувальник" (2006)

У трагічній катастрофі плавець-рятувальник Бен Ренделл, якого зіграв Кевін Костнер, втратив свою команду. Незадовго до цього від нього пішла дружина. Щоб знайти сили жити далі, Ренделл йде працювати викладачем в елітну школу для тренування рятувальників Берегової охорони. Одним із його учнів є самповпевнений Джейк Фішер (Кутчер), якого плавець хоче перевиховати.

"Джобс: Імперія спокуси" (2013)

Біографічна драма розповідає про шлях американського підприємця і засновника корпорації Apple Стіва Джобса. У фільмі його зіграв Кутчер.

Зіркове подружжя 37-річна Міла Куніс і 43-річний Ештон Кутчер показали свій будинок під назвою Kuku Farms. Актори будували його впродовж п'яти років. Їхній маєток розташований в американському місті Беверлі-Гіллз. Будинок спроєктував архітектор Самнер Сполдінг у 1930-х. Дизайнер Анрі Семюел 50 років потому його відремонтував.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Кутчер святкує 44-річчя: знакові ролі кінозірки, який мав стати інженером-біохіміком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі