понеділок, 02 квітня 2012 10:30

Ештон Катчер стане Стівом Джобсом

Ештон Катчер стане Стівом Джобсом
Зйомки повинні стартувати вже в травні, коли у Катчера буде перерва в серіалі "Дві з половиною людини" Фото: xronika.az

Головну роль у біографічному фільмі про творця Apple Стіва Джобса під назвою "Джобс" зіграє екс-чоловік Демі Мур Ештон Катчер, повідомляє в понеділок кіновидання Variety.

Режисером фільму стане автор політичної комедії "На тверезу голову" Джошуа Майкл Стерн, зйомки повинні стартувати вже в травні, коли у Катчера буде перерва в серіалі "Дві з половиною людини", де він замінив Чарлі Шина.

"Джобс" - незалежний проект, не пов'язаний з великими голлівудськими студіями: за фінансування відповідає приватний інвестор. У той же час студія Sony відразу після смерті засновника Apple в минулому жовтні придбала права на екранізацію його авторизованої біографії. Джерела, близькі до операції, стверджували, що Sony виклала більше 1 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Ештона Катчера з Ріанною дуже засмучує Демі Мур

В якості кандидата на головну роль студія, з чуток, розглядала Джорджа Клуні та відомого за серіалом "Швидка допомога" Ноа Вайлі, якому доводилося зображати Джобса в документально-ігровому теледослідженні під назвою "Пірати Силіконової долини", що виходив у 1999 році на телеканалі TNT. Сам Джобс, який розкритикував тоді сценарій і режисуру проекту, позитивно відзначив акторську роботу Вайлі.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер стане Стівом Джобсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі