середа, 05 квітня 2023 21:11

"Епатаж вилазить боком" – Горбунов відверто висловився про Потапа

"Епатаж вилазить боком" – Горбунов відверто висловився про Потапа
Юрій Горбунов сказав, що думає Потапа після пісні "Волонтер". Фото: скріншот з відео

Український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов прокоментував скандали довкола свого кума репера та продюсера Потапа.

Висловився, зокрема, щодо його пісні "Волонтер", яка наробила багато галасу. Своєю позицією поділився в інтерв'ю "Слава+".

"Я Олексія добре знаю. Я його дуже люблю, він дуже добра і дуже тонка натура, і дуже творча. Він любить епатаж і епатаж інколи вилазить боком", - визнав Горбунов.

За його словами, він не став би випускати пісню "Волонтер". Проте Горбунов вважає, що людям потрібно враховувати характер Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських вперше за довгий час звернулася до Потапа

"Я б таку пісню не випустив, або поміняв би текст. Але треба ж знати Льошу. Льоша на епатажі дуже часто показував своє їство, а воно таке. З ним завжди дуже весело в компанії, він дуже любить гумор, він вміє підтримати розмову, тому частина епатажу присутня... Цей епатаж не завжди коректний в даних умовах, все зрозуміло", - визнав Горбунов.

Також ведучий погодився з тим, що Потап майже зник з українського шоубізнесу. На думку Горбунова, суспільство швидко змінюється і не всі встигають за цими змінами.

"Суспільство вимагає в конкретних випадках конкретних героїв... Час розставить це по своїх місцях. Але час міняється, ми не встигаємо змінитися, а люди навколо вимагають підтримки і позитиву... Це те, що завжди людям потрібно", – підсумував він.

Юрій Горбунов мав дружні стосунки з артистом Олегом Винником. Однак зараз він не знає, де перебуває співак і що з ним взагалі відбувається.

Горбунов зізнався, що кілька разів намагався дзвонити Виннику, але той не бере слухавку. Тому їм не вдалося поспілкуватися.

Зараз ви читаєте новину «"Епатаж вилазить боком" – Горбунов відверто висловився про Потапа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі