пʼятниця, 12 березня 2010 10:47

Еністон не відлипає від свого нового Бреда Пітта (ФОТО)
5

У Лондоні відбулася довгоочікувана прем"єра першого спільного фільму Дженніфер Еністон і Джерарда Батлера "Мисливець за головами". На червоній доріжці з"явилися головні актори кінострічки. Також на прем"єрі був присутній режисер картини Енді Теннант.

Британська столиця порадувала відсутністю дощу, але все одно було помітно прохолодно. Особливо Дженніфер в її срібній міні-сукні від Valentino і босоніжках від Jimmy Choo. Навіть піджак від Alexander McQueen актрису не рятував. Зате допоміг Джері Батлер, який підскочив до своєї партнерки і ймовірної коханої, і став її обіймати та цілувати.

У фільмі режисера Енді Теннанта Батлер грає мисливця за головами, який повинен доставити у в"язницю колишню дружину, яка втекла з-під застави. Останню грає Еністон.

Відтоді, як Дженніфер і Батлер знялися разом, зациркулювали чутки про їхній роман. Щоправда, самі актори плітки не підтверджують, але публіку подражнити не проти. Так, на церемонії "Золотий глобус" зірки ледь не весь час обіймалися. Можливо, вони дійсно всього лише хороші друзі, але, як відомо, в Голлівуді часто зав"язуються любовні сосунки на знімальному майданчику.

Фото: Reuters

StarsLife, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Еністон не відлипає від свого нового Бреда Пітта (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі