четвер, 04 червня 2009 13:31

Дженіфер Еністон стала між Джолі та Піттом

Дженіфер Еністон стала між Джолі та Піттом
Американська актриса Анджеліна Джолі очолила сотню найвпливовіших світових знаменитостей, складену журналом Forbes. А ось чоловік Джолі актор Бред Пітт в списку виявився на дев"ятому місці.

Джолі посунула на друге місце американську телеведучу Опру Уїнфрі, яка міцно влаштувалася в лідерах рейтингу. Замикає трійку поп-співачка Мадонна.

Четверте місце займає співачка Бейонсе Ноулз. Тільки на п"ятому місці виявився перший в списку чоловік - знаменитий гольфіст Тайгер Вудс. Музиканта Брюса Спрінгстіна Forbs помістив на шосте місце, а сьомим в "десятці" став режисер Стівен Спілберг. На восьмому місці - колишня дружина Пітта актриса Дженніфер Еністон.

Нижче розташувалися такі знаменитості, як Брітні Спірс (13-е місце), Том Круз (20-е), Дональд Трамп (22-е), Джордж Лукас (24-е).

Президент США Барак Обама розташувався на 49-му місці, між актором Джорджем Клуні та реппером 50 Cent.

У списку знайшлося місце і для росіянки Марії Шарапової - 76-е.

До імен знаменитостей додається декілька параметрів - річний дохід, а також рейтинг в Інтернеті, рейтинг в пресі та рейтинг на телебаченні.

За матеріалами Полит.ру, ИТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Еністон стала між Джолі та Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі