вівторок, 24 жовтня 2023 19:58

Єдиний спосіб заробітку: продюсер Полякової намагався "відбілити" її виступ на прокурорському весіллі. Українці відповіли
5

Продюсер Полякової прокоментував виступ артистки на весіллі прокурора
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Продюсер Полякової прокоментував виступ артистки на весіллі прокурора
Продюсер Полякової прокоментував виступ артистки на весіллі прокурора
Продюсер Полякової прокоментував виступ артистки на весіллі прокурора
Продюсер Полякової прокоментував виступ артистки на весіллі прокурора

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський прокоментував виступ артистки на скандальному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви.

В інтерв'ю Славі Дьоміну заявив, що подібні виступи зараз - єдиний спосіб артистам заробити.

"Скажу вам чесно, як людина, яка працює на цьому ринку, події в Україні зараз подібного формату є. Вони є. Як і є багаті люди, які заробляють різними способами - хтось за кордоном, хтось в Україні, хтось щось виготовляє, чимось торгує, а хтось заробляє нечесним способом. І це правда життя, від якої ми хочемо сховатися, але сховатися не вдається. Чому в мами, яка потужний адвокат, син працює прокурором? Це не весілля зашквар, а наша економіка і наша свідомість - це зашквар. Ці зв'язки мафіозні. І походження цих грошей. Де прокурор бере ці гроші? Від людей. Де хабарники беруть гроші? Від людей", - висловився Ясинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишньому прокурору Ільницькому після резонансного весілля вручили повістку - ЗМІ

Додав, що моментами весілля було "штучним".

"Там є батьки, там є мама, яка крутий адвокат. Я не кажу, що вони ці гроші чесно заробили. Але я і не можу сказати, що вони заробили їх нечесно. Я знаю, наприклад, від одного артиста, який був там, що торт цей був пластиковий, а справжній торт там був тільки на вершині. Мені не дуже це цікаво, але думаю, що людям, які обурені, цікаво було б дізнатися, що там насправді відбувалося. Коли я спостерігаю за цим, я бачу непрофесіоналізм і певну маніпулятивність людей, які про це говорять. Люди роблять собі клікбейт і перегляди", - розповів продюсер.

Українці бурхливо відреагували на заяви Ясинського.

"Боже, що він несе? Людей за дурнів тримаєте, чи що? Йому гроші теж не пахнуть. У них немає нічого святого, цінності в них змінилися. Треш повний", "Такому немає виправдання, коли в країні війна і не п**ди про якийсь капіталізм! Щодня гинуть хлопці і дівчата, тому що не встигли купити турнікети або авто! Люди свої останні гроші віддають!", "Слава, що ти намагаєшся йому довести? Ти ж бачиш, що він захищає свій бізнес, їм по барабану, що думають звичайні люди", "Ясинський вирішив дурня із себе клеїти? Ніхто не проти багатих людей, але коли це не вкрадене багатство з державних грошей", - писали в коментарях.

7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова. Для колишнім чиновників виступали Пономарьов, Оля Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб, повідомили ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Єдиний спосіб заробітку: продюсер Полякової намагався "відбілити" її виступ на прокурорському весіллі. Українці відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі