понеділок, 30 травня 2022 16:44

"Є речі, про які хочеться кричати": TARABAROVA випустила пісню "Бо ти моя Азовсталь"

"Є речі, про які хочеться кричати": TARABAROVA випустила пісню "Бо ти моя Азовсталь"
Світлана Тарабарова презентувала пісню "Бо ти моя Азовсталь". Фото - Світлана Тарабарова/Instagram

Українська виконавиця Світлана Тарабарова презентувала пісню "Бо ти моя Азовсталь", яку записала в дуеті з Максом Пташником.

Новинку вже можна послухати на Youtube.

Пісня про те, що зараз відчуває кожен українець, народилася у Львові за 1017 км від Маріуполя, який палає, де Макс уперше наспівав її під гітару на диктофон і відправив Світлані.

Співачка на той час готувалася виконати гімн України перед матчем збірної України в Хорватії ще за 1000 км від Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra використав для обкладинки пісні Stefania фото викладачки з Волині

"Відстані не завадили вкласти в музику всю ніжність, тепло, вдячність і безмежну надію. А сучасні технології допомогли зробити все дистанційно й пісню вже почули перші радіослухачі", - повідомили в пресслужбі артистки.

"Є речі, про які хочеться кричати! Але зараз навіть думати про них треба пошепки... Єдине, що нас тримає - кохання. Віримо, що настане день і ми зустрінемося під радісний звук Софійських дзвонів. Слухай серцем", - написала співачка в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Світлана Тарабарова (@tarabarova)

Трек вже доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках.

Територія Азовсталі стала останньою цитаделлю українських захисників Маріуполя. Декілька сотень бійців ЗСУ та полку "Азов" з початку березня витримували удари окупантів і відмовлялися здаватися. Російська армія, що вторглася 24 лютого 2022 року в Україну, майже повністю зруйнувала комбінат, завдаючи ударів надважкими боєприпасами.

Зараз ви читаєте новину «"Є речі, про які хочеться кричати": TARABAROVA випустила пісню "Бо ти моя Азовсталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі