пʼятниця, 08 жовтня 2021 14:05

"Є політичне замовлення" - Лорак уперше прокоментувала її бойкот в Україні
5

Виконавиця 42-річна Аня Лорак, яка регулярно виступає в Росії, вперше за сім років прокоментувала протести проти неї в Україні.

Лорак сказала, що їй вистачає любові, тому може її дарувати. Скандальна артистка назвала себе пташкою, якій треба багато місця, щоб літати, в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

"Я дерево любові, тому я можу нести тільки любов. Я вже не знаю, що такого можна написати, щоб мене образити. Бо все це – суєта суєт. Мені боятися немає чого. В один момент мені було тісно в Україні. Я зрозуміла – тут я досягла вже всього. Коли привезла срібло з Євробачення. І я хочу у світ. Тому ми почали розвивати різні території. І гастролювати. І розширяти. Тому що пташка потребує більше місця, щоб літати. А крила в мене зростали", - розповіла співачка.

Уперше з 2014-го Лорак дала два концерти в Україні влітку цьогоріч. А нещодавно презентувала українськомовну пісню. Негативну реакцію на її громадянську й політичну позицію в Україні та семирічну паузу у виступах виконавиця пов'язує з "політичним замовленням від певних осіб".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінкульт пояснив, чому Лорак та Кіркорова не позбавили звання "народних"

"Я припинила давати концерти, тому що відчула: є замовлення політичне від певних осіб. А брати участь у якійсь грі в мене немає часу. Тому, коли замовники трохи відійшли в сторону, наскільки я розумію, з'явилася можливість дати концерти", - запевнила вона.

Виконавиця Аня Лорак, яка регулярно виступає в Росії, вперше за сім років прокоментувала своє цькування в Україні
Фото: instagram.com/anilorak
Виконавиця Аня Лорак, яка регулярно виступає в Росії, вперше за сім років прокоментувала своє цькування в Україні
Скандальна артистка назвала себе пташкою, якій треба багато місця, щоб літати
Лорак додала, що їй досі образливо, що у складний для неї час ніхто з українських співаків, політиків чи бізнесменів її не підтримав
Лорак додала, що їй досі образливо, що у складний для неї час ніхто з українських співаків, політиків чи бізнесменів її не підтримав

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без докорів сумління: хто з українських зірок переметнувся на бік Росії

Журналістка запитала, хто стоїть за цим, на думку артистки.

"Можу тільки здогадуватись, що десь у кутку стоїть заздрість. Не хлопця, тому що хлопцям я подобаюсь. Дівчини. Мені так інтуїтивно здається. Дівчина каже: "Я так само хочу". Хтось постійно хоче щось про Ані Лорак написати. Якусь таку інформацію. Певно, є якісь інтереси", - сказала співачка.

Лорак додала, що їй досі образливо, що у складний для неї час ніхто з українських співаків, політиків чи бізнесменів її не підтримав. І вона не розуміє, чому одних артистів, які їздили до Росії, не цькували на батьківщині, а іншим не давали працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повірити не міг, що відбуватиметься така ж*па" – Кошовий розповів, чи спілкується з луганськими друзями

"Цей приклад, мабуть, моя історія, буде колись вивчатися. Тому що я перша людина, яка постраждала в таких непростих стосунках. Першою удар взяла я. А потім були інші виконавці. А потім почалися ситуації – подвійні стандарти. Одні їздили. А другі не могли. Хто це вирішував? Хто писав ці списки?" – сказала вона.

Українську співачку Ані Лорак, яка живе й працює в Росії, захейтили за українськомовну пісню "Бачила" та звинуватили в плагіаті.

Зараз ви читаєте новину «"Є політичне замовлення" - Лорак уперше прокоментувала її бойкот в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі