вівторок, 07 серпня 2012 13:38

Джонні Депп повернувся до Ванесси Параді

Джонні Депп повернувся до Ванесси Параді
Кажуть, що стосунки у подружжя налагоджуються Фото: peoples.ru

Джонні Депп ще кілька тижнів тому відправився на південь Франції, щоб побачити свою екс-дружину Ванессу Параді і дітей. Однак актор досі звідти не повернувся. Подейкують, що Ванесса пробачила чоловіка і їхні стосунки налагоджуються.

Джонні Депп розійшовся з Ваннесою Параді і закрутив роман з лесбіянкою Ембер Херд. Однак Ембер не змогла забути свою коханку, яку кинула заради знаменитого актора, і повернулася до неї, розійшовшись з Деппом. Не довго думаючи Джонні почав робити кроки до примирення з Ванессою. І, схоже, йому це таки вдалося.

Ще в середині липня актор полетів на південь Франції до Ванесси і дітей. У подарунок дружині Джонні привіз антикварну золоту підвіску з написом "Моє серце завжди з тобою". Досі пара перебуває разом і, схоже, у їхніх стосунках все налагоджується.

Не так давно сім'ю бачили на місцевому ринку, де все сімейство виглядало веселим, а Джоні навіть тримав Ванессу за руку. Поки що пара не робила жодних офіційних заяв, але джерела і очевидці стверджують, що Ванесса пробачила Джонні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода коханка кинула Джонні Деппа

До речі розставання з Деппом дуже позитивно вплинуло на Ванессу Параді. Нещодавно вона вперше вийшла в світ після розриву з чоловіком. За словами очевидців, вона давно не виглядала такою розслабленою і щасливою.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп повернувся до Ванесси Параді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі