понеділок, 25 жовтня 2010 18:13

Джигарханяна залякали лікарі

Джигарханяна залякали лікарі

Спочатку у видатного актора Армена Джигарханяна була задишка, а нині стала з'являтися дуже часто і проходити досить важко. Вночі артист не може дихати і задається питанням, чи прокинеться живим наступного ранку.

"Я. .. задихаюся уві сні. Кожна ніч може стати для мене останньою ...Лікарі мене залякали!", - розповів актор.

За словами Джигарханяна, він прийшов перевіритися в лікарню, а його одразу госпіталізували, оскільки було порушене дихання і в організм не потрапляв кисень.

"Загалом, лікарі мене залякали, що можу померти уві сні, і залишили лежати в лікарні, щоб я був під їхнім постійним наглядом ...", - наголосив актор.

Джигарханяну призначили десятки аналізів, але одужання мова поки не йде. Адже лікарі поки що не можуть зрозуміти, що насправді відбувається з 75-річним актором.

"Причин такого стану Армена Борисовича і зупинки його дихання уві сні може бути декілька, - розводять руками медики. - Це і серцева недостатність, перевантаження легенів кров'ю, набряклість. І проблеми з головою. І мікроінсульт в стволовому відділі мозку. І порушення роботи дихального центру, тобто поки пацієнт у свідомості - він дихає, але варто заснути - забуває, як це робиться, і потрібна команда вдих-видих. Але що конкретно сталося саме в цьому випадку, ми як раз і з'ясовуємо ..."

Незважаючи на слова лікарів і вже довге перебування на лікарняному ліжку, сам Джигарханян до свого стану ставиться спокійно.

"Він тримається молодцем! Весь персонал від нього в захваті! Він всіх веселить!", говорять в Московській клінічній лікарні № 57, де лежить актор.

"Після заворушень, пов'язаних з моїм 75-річним ювілеєм в цьому році, мене приводять в порядок і готують до 80-річного ювілею. А то все - нормально ... Головне зараз - це прокидатися вранці", - говорить артист.

Нагадаємо, що Джигарханян вже потрапляв в лікарню після перенесеного інсульту.

"Тайны звезд"

Зараз ви читаєте новину «Джигарханяна залякали лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі