Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2007 15:19

Армен Джигарханян зіграє одесита

71-річний актор Армен Джигарханян зіграє в українсько-американській комедії "Усмішка Бога". Дія фільму відбуватиметься в Одесі й Чикаго. Герой Джигарханяна — старий одесит, що живе в Америці. Він заповідає своєму онукові Алену поїхати в Одесу і знайти собі наречену. Без цієї умови спадок від заможного дідуся йому не світить. Юного американця грає 24-річний росіянин Іван Житков. Його герой таки зустрічає прекрасну одеситку, яку грає Марія Горбань. Але вони гублять один одного під час екскурсії в одеських катакомбах. Юнак дізнається, що через підземні лабіринти можна потрапити не лише в різні райони Одеси, а й у різні епохи. Він опиняється у 1954 та 1983 роках.

Сценарій фільму написав 59-річний режисер Володимир Алєйніков за мотивами збірки оповідань "Руде місто" одесита Георгія Голубенка. Алєйніков живе в Америці. Упродовж 14 років викладає кінорежисуру в Лос-Анджелеському університеті. 1989-го він зняв картину "Біндюжник і король" за оповіданнями Ісака Бабеля.

У фільмі "Усмішка Бога" задіяні Роман Карцев, Станіслав Садальський, Олександр Панкратов-Чорний та Ніна Усатова.

Три місяці стрічку зніматимуть на Одеській кіностудії, потім поїдуть на "Дрім компані ентертеймент" у Чикаго. Фільм вийде на екран у червні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Армен Джигарханян зіграє одесита». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути