понеділок, 13 серпня 2012 09:33

Дженніфер Еністон погодилася вийти заміж за Джастіна Теру

Дженніфер Еністон погодилася вийти заміж за Джастіна Теру
Закохані оголосили про заручини Фото: people.passion.ru

Відома голлівудська актриса, зірка комедійного серіалу "Друзі" 43-річна Дженніфер Еністон дала згоду на пропозицію руки і серця свого давнього коханого, сценариста і режисера 41-річного Джастіна Теру. Закохані оголосили про заручини.

Буквально на днях зарубіжна преса кипіла новинами про особисте життя голлівудської актриси Дженніфер Еністон та її коханого Джастіна Теру. Повідомлялося про те, що нібито пара розійшлась. Причому причин розставання не називалося. Однак, як з'ясувалося, ця інформація не відповідала дійсності. Закохані не розійшлись, а, навпаки, зібралися одружитися. Більш того, це не просто чутки, а підтверджена офіційним представником Джастіна Теру новина.

Днями у Теру був день народження, і Дженніфер Еністон вирішила піднести йому такий от несподіваний подарунок, як згода вийти нарешті за нього заміж.

"Джастін Теру чудово відзначив день народження в п'ятницю, отримавши несподіваний подарунок від своєї подруги Дженніфер Еністон, яка погодилася вийти за нього заміж", - заявив прес-секретар Джастіна Теру.

Самі щасливі закохані поки воліють не коментувати радісну новину. Також Теру і Еністон ще не оголосили майбутню дату одруження.

Джастін Теру і Дженніфер Еністон познайомилися на зйомках фільму "Пристрасть до зміни місць", роман тривав близько року. Уже в червні парочка заселилася разом, вибравши для свого любовного гніздечка особняк актриси. І ось досі Дженніфер із захватом займається облаштуванням спільного житла. Примітно, що пара вирішила поділити його на жіночу і чоловічу половини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Аністон відмовилась від дітей заради Джастіна Теру

Крім того, Дженніфер Еністон явно балує свого коханого Джастіна Теру і дарує йому дуже недешеві презенти. Так, вона купила йому картину Гленна Лігон вартістю 450 тисяч доларів, а ще Джастін хизується в шкіряному жилеті легендарного актора Джеймса Діна за 12 тисяч доларів і катається на двох мотоциклах. У бойфренда Еністон є Ducati, що обійшовся Джен в 33 тисячі доларів, і Harley Davidson за 24 тисячі.

Мало того, за деякими даними, спільні поїздки Еністон оплачує так же зі своєї кишені. Злі язики вже давно називають Джастіна Теру альфонсом. Однак такий стан справ явно не бентежить актрису. Та й Теру не настільки скупий, як кажуть. Наприклад, він влаштував вечірку в день народження актриси на даху престижного ресторану на Сансет-Біч.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон погодилася вийти заміж за Джастіна Теру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі