пʼятниця, 16 червня 2023 15:00

Думки фанів розділилися: Барських заспівав "Подруга-ніч" українською

Думки фанів розділилися: Барських заспівав "Подруга-ніч" українською
Макс Барських заспівав пісню "Подруга-ніч" українською мовою. Фото: instagram.com/max_barskih

Співак Макс Барських переклав на українську мову хіт "Подруга-ніч".

Артист заспівав його на концерті. Відео опублікував у Instagram.

"Ви надихнули мене, і це надважливо", – написав Барських.

Прихильники артиста "засипали" його компліментами. Фани в захваті від проукраїнської позиції співака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дорофєєва раунд" – Дантес випустив кліп на пісню "Чуєш", у якому цілує Кацуріну

"Дякую за вибір та позицію. Той випадок, коли не соромно за свого кумира", "Як філолог хочу сказати, що цей переклад "Подруга-ніч" дуже вдалий та влучний", "Як класно ви перекладаєте ці тексти так близько до оригіналу", – написали підписники.

Знайшлися і ті, кому переклад пісні не сподобався. Деякі фолловери Барських проти, щоб він співав старі хіти українською.

"Не перекладайте пісні. Вони лишились в серці оригінальними, і ніщо їх не замінить", "Оригінал краще. У даному разі звучить як невдало перероблена, так як у різних мов різні ритми і під старе аранжування ця пісня не звучить, втратила свою милозвучність", "Хіти, написані російською, вони і залишаться хітами і для вух приємно, а з перекладом взагалі не те", – висловилися у коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барских (@max_barskih)

У Кременчуці Барських виконав трек "Береги" російською мовою. За що шанувальники викликали поліцію і написали на нього заяву. Команда відрегувала на заяву. Представники Барських пояснили, що наразі всі сили артиста спрямовані на допомогу ЗСУ й українцям, які постраждали від обстрілів. А заборонити комусь писати заяви до поліції вони не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Думки фанів розділилися: Барських заспівав "Подруга-ніч" українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі