пʼятниця, 21 вересня 2012 17:40

"Думала, він все-таки справжній чоловік" - Козловський і Варда розсварилися

"Думала, він все-таки справжній чоловік" - Козловський і Варда розсварилися
Співачка більше не хоче співати в дуеті Фото надане прес-службою співачки

Співачка Варда "розійшлася" із співаком Віталієм Козловським. Пара разом пропрацювала півроку і більше не співатиме. Про це Варда розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"З Віталіком ми плідно працювали, але не зустрічались. І якщо любов живе три роки, то в шоу-бізнесі вона живе не більше півроку. Стільки часу ми і змогли витримати одне одного. Ми ж артисти сольні, а тут кожен почав тягнути на себе покривало. Тому ми розійшлися. Йому про мене наговорили всякої гидоти, він повірив, а я не стала навіть спростовувати. Не хочу нічого доводити і виправдовуватися перед кимсь. Зараз ми не спілкуємось. Віталік так погано про мене відзивається в пресі, що я такого навіть не очікувала. Думала, він все-таки справжній чоловік. Але я не буду повторювати його подвиги", - зазначила Варда.

Зараз Варда не планує записувати з кимсь дуети, бо в них співаки більше страждають, ніж співають.

"Просто доводиться одне під одного підлаштовуватися: починаючи від репертуару і закінчуючи тональністю. Починають співати так, як їм незручно і повністю розкрити себе до кінця не можуть. Тому я буду співати одна", - зауважила дівчина.

Колись Варда пропонувала себе як сольну співачку продюсерам Дімі Клімашенко та Юрію Нікітіну.

"Діма запрошував мене на кастинг, коли створював групу "Гарячий шоколад". Я прийшла туди, щоб запропонувати себе як сольну виконавицю і кажу: "Мені в групі буде мало місця і я хочу бути одна". Він відповів, що немає фінансування для сольних проектів. Нікітіну теж відправляла демозаписи і фотографії. Мені передзвонили і запитали мій ріст. Мабуть, шукали якусь учасницю в "Нікіту" чи "Армію", а я кажу: "Нє, я в групу не хочу", - згадує Варда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський і Варда танцювали на боксерському рингу

Тому вона продовжувала заробляти гроші танцями і вкладати їх у свою творчість.

"В танці почала більше включати пісень і брати за це трохи більше грошей. Так поступово мінімізувала танці до одного, а пісень збільшила до трьох-чотирьох. Звичайно, більшості більше подобається як я танцюю, ніж як співаю. Але чоловікам взагалі не цікаво, що я співаю. Їм цікавіше як я виглядаю. Але дуже дивно, але 70% моїх клієнтів — дівчата", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Думала, він все-таки справжній чоловік" - Козловський і Варда розсварилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі