вівторок, 20 березня 2012 12:11

Напівголий Козловський сексуально вигинався перед своєю стриптизеркою

Віталій Козловський та співачка і стриптизерка Варда знялися в ляльковій фотосесії. Дует перевтілився в Барбі і Кена.

На цей крок артистів наштовхнула французька фотограф Беатріс де Гюньє, яка прославилася, зробивши серію лялькових фотографій знаменитої парочки Барбі і Кена, а восени 2011 і зовсім їх одружила. Беатріс зробила знімки весілля і повідомила, що Барбі втомилася чекати, коли Кен одружиться з нею, і сама зробила йому пропозицію.

Завдяки рішучому кроку француженки Варда та Віталій вирішили "пограти" в дитячі ігри і для початку перевтілилися в лялькових персонажів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Стриптизерка Козловського оголила груди

"Про свою фотосесію Беатріс сказала, що найскладнішим було зробити так, щоб ляльки виглядали натурально, як живі люди. Ми ж навпаки намагалися бути максимально іграшковими, думаю, нам це вдалося", - прокоментувала Варда.

"Мені не вперше доводиться перевтілюватися в роль Кена. Нещодавно кінокомпанія Walt Disney довірила мені озвучувати роль Кена в "Історії іграшок-3" в Україні. З роллю я успішно впорався, так що з характером даного персонажа вже знайомий", - зізнався Віталій.

Зауважимо, Варда та Віталій в кінці березня їдуть в Єреван, де презентують вірменській публіці свій спільний хіт "Не залишай мене" вірменською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Напівголий Козловський сексуально вигинався перед своєю стриптизеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі