четвер, 24 травня 2012 18:07

Стриптизерка Козловського підбирає йому стринги для нового кліпу

Віталій Козловський приміряв стринги. У новому кліпі саме таке спіднє буде на співакові. Про це в ефірі "ТСН.Особливе" розказала його подруга співачка Варда. Вона допомагає колезі обрати плавки, поки той вболіває за Гайтану в Баку. Різні варіанти спіднього Варда надсилає співаку на електронну пошту. Козловський смаку стриптизерки довіряє, але особисто розглядає кожен варіант, щоб обрати такі, у яких буде найсексуальнішим, повідомляє ТСН.

"Підбираємо Віталіку яскраві стринги в стилі "Акапулько". Переглядаю всі останні колекції Dolce & Gabbana і так далі. Вибираємо найбільш гідне для найсексуальнішого", - наголосила Ворда.

"Я вже знаю його розміри, тому як неодноразово доводилося на всілякі зйомки підбирати йому одяг", - додала вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Напівголий Козловський сексуально вигинався перед своєю стриптизеркою

Між тим, співак зараз знаходиться в Баку, куди він прибув на пісенний конкурс "Євробачення-2012". Козловський активно висвітлює своє перебування в азербайджанській столиці у своєму Twitter.

Україну цього року на "Євробаченні" представляє Гайтана із піснею "Be my guest". Співачка виступить сьогодні ввечері разом з іншими учасниками другого півфіналу. За результатами голосування десять з них потраплять до фіналу, який відбудеться 26 травня. Перший півфінал пройшов 22 травня.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерка Козловського підбирає йому стринги для нового кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі