четвер, 22 вересня 2011 10:13

Дружину принца Вільяма вчитимуть бути королевою

Дружину принца Вільяма вчитимуть бути королевою

Дружину принца Вільяма цієї осені пройде спеціальний курс навчання. В один прекрасний день герцогиня Кембриджська може стати королевою. І вже зараз дівчину починають готувати до виконання обов'язків дружини монарха. Приватні лекції в палаці Сент-Джеймс їй будуть читати експерти з мистецтва, політики та істеблішменту.

Герцогиня вчитиметься спілкуватися з представниками ЗМІ та главами держав, членами урядових установ Британії. При цьому її свекруха принцеса Діана свого часу приступила до виконання обов'язків без попередньої підготовки.

З моменту весілля з принцом Кетрін в якості офіційної особи виконала лише один обов'язок - поспілкувалася з жертвами погромів у районах Бірмінгема минулого місяця. Але дівчині доведеться виступати в подібній ролі набагато частіше після того як напередодні новорічних свят буде оприлюднено список благодійних установ, які вона буде курирувати як член королівської сім'ї.

"Герцогиня буде проінформована про функціонування держави, роботу основних установ, особливості національних культури і мистецтва, - повідомило журналістам джерело з палацу. - Процес займе декілька місяців. Крім бесід в Сент-Джеймсі Її Світлість буде зайнята і самоосвітою".

На початку серпня Кетрін вже пройшла курс британського спецназу SAS, під час якого Її Світлість навчили правилам поведінки в екстремальних ситуаціях. Курс SAS, "дуже важкий фізично і психологічно", включав в себе такі навички, як виживання в полоні, спілкування з викрадачами і входження до них в довіру, керування автомобілем в нестандартних умовах.

Зараз ви читаєте новину «Дружину принца Вільяма вчитимуть бути королевою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі