понеділок, 19 вересня 2011 10:44

Дружина принца Вільяма намагається вести життя принцеси Діани

Дружина принца Вільяма намагається вести життя принцеси Діани

Дружину принца Вільяма ще до весілля всіляко порівнювали з його матір'ю. Так що Кетрін просто не залишилося вибору. Отже, герцогиня Кембриджська стане новою принцесою Діаною. Її Світлість має намір також активно зайнятися благодійністю, як і її покійна свекруха.

У перші ж дні після одруження Вільяма і Кетрін уточнювалося, що в найближчі пару років герцогиня має намір вести досить розмірений спосіб життя. Як з'ясувалося, в останні місяці Її Світлість активно відвідувала різні благодійні організації. Дівчина спілкувалася з менеджментом фондів і стежила за організацією роботи та напрямками, щоб визначитися, які з організацій публічно підтримати.

"Герцогиня в останні кілька місяців познайомилася з роботою кількох благодійних організацій, щоб згодом прийняти рішення про свою участь в їхній діяльності, - повідомили представники королівського двору. - Герцогиня планує провести ще низку зустрічей і нанести кілька приватних візитів з цією метою. Ми поки не розголошуємо, які саме благодійні кампанії вона має намір підтримати".

Принцеса Уельська Діана була відома своєю участю в діяльності різних благодійних об'єднань. Зокрема, вона підтримувала фонди, що допомагали дітям у країнах третього світу, бездомним у Великій Британії, людям, постраждалим від протипіхотних мін, хворим на СНІД. Діана нерідко відвідувала лондонські притулки для бездомних, іноді разом з синами Вільямом і Гаррі.

Нещодавно американські таблоїди повідомили, що герцогське подружжя чекає на спадкоємців. Нібито Кетрін вагітна двійнятами. Проте представники Букінгему поспішили спростувати "ексклюзивну" інформацію "Якби це було правдою, то про це б оголосили ми, а не жовті видання", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма намагається вести життя принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі