вівторок, 20 вересня 2011 12:27

Дружина принца Вільяма відкриє онкоцентр для дітей

Дружина принца Вільяма відкриє онкоцентр для дітей

Герцогиня Кембриджська визначилася з першим благодійним проектом. Як повідомляється, принц Вільям і його дружина мають намір відкрити центр для дітей, які страждають на онкологію. Справа не відкладатиметься в довгий ящик, і всі деталі планується обговорити в найближчі кілька тижнів.

В якості розміщення центру герцогське подружжя обрало госпіталь Royal Marsden. Візит пари в медустанову запланований на 29 вересня.

"У Її Світлості широке коло інтересів. Вони різні, але чудово доповнюють нинішні інтереси її чоловіка", - зазначили в оточенні пари.

Чому саме дитячий онкологічний центр? Британська публіка прекрасно пам'ятає випадок, що стався під час візиту Вільяма і Кетрін в Канаду. В аеропорту Калгарі герцогиню зустріла 6-річна Даймонд Маршалл, яка незадовго до цього перенесла операцію з видалення саркоми, а також кілька курсів хіміотерапії. Дівчинка піднесла Кейт квіти, що до глибини душі зворушило Її Світлість.

Як розповіла дівчинка, вона давно мріяла побачити справжню принцесу. Батько дівчинки Лайн Маршалл допоміг дочці написати лист з проханням про аудієнцію з членами королівської сім'ї. Послання відправили організаторам канадської поїздки герцогського подружжя просто з госпіталю, де в травні цього року дівчинці була зроблена операція.

Нагадаємо, буквально днями представники королівського двору повідомляли про намір Кетрін наслідувати приклад леді Ді і зайнятися активною благодійною діяльністю.

"Герцогиня в останні кілька місяців познайомилася з роботою кількох благодійних організацій, щоб згодом прийняти рішення про свою участь в їхній діяльності. Вона планує провести ще низку зустрічей і нанести кілька приватних візитів з цією метою", - повідомили в Букінгемі.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма відкриє онкоцентр для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі