понеділок, 26 квітня 2021 13:35

Довгоногі Полякова з донькою в купальниках розбурхали мережу поцілунком
5

Виконавиця 37-річна Оля Полякова хизується спекотними світлинами в купальнику. Зірка разом з доньками полетіла на відпочинок.

На знімках, опублікованих в Instagram, співачка разом зі старшою донькою Марією позувала на пляжі. Вони постали в однакових злитих купальниках чорного кольору, показуючи довгі ноги та підтягнуті фігури. Артистка доповнила пляжний образ сонцезахисними окулярами.

У коментарях підписники висловили обурення: вони розкритикували поцілунок Полякової з донькою в губи.

Полякова з донькою позували в однакових купальниках
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Полякова з донькою позували в однакових купальниках
Полякова з донькою позували в однакових купальниках
Полякова з донькою позували в однакових купальниках
Поцілунок Полякової з донькою розбурхав мережу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальні засмага та фігура: американська модель надихає спортивною формою

"Мені неприємно дивитися на ці ласки й поцілунки в губи між батьками й дітьми", "Звичайно, потрібно цілувати своїх дітей, обіймати, дарувати любов і ласку, але не потрібно цілувати в губи".

Українська співачка Оля Полякова віддає перевагу комфорту і тому замість елітних машин обирає "офіс на колесах" - бус марки Chevrolet, вартість якого становить 3 млн грн. У такому транспорті є все необхідне, щоб відпочивати в дорозі або вирішувати нагальні справи.

Зараз ви читаєте новину «Довгоногі Полякова з донькою в купальниках розбурхали мережу поцілунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі