понеділок, 16 грудня 2013 17:47

Довгоногі красуні у міні-шортах у Києві вражали байкерів
14

Фото: фото надані агенцією Secret Service Entertainment Agency

18-річна одеситка Валерія Самойлюк стала "Міс Harley-Davidson-2013". Конкурс організував офіційний дилер мотоциклів — компанія Harley-Davidson Kyiv спільно з чоловічим глянцем Playboy. Переможниці конкурсу подарували путівку до Нової Зеландії, куди вона поїде навесні разом з байкерським клубом HOG Kyiv Chapter. Також Лєра прикрасить обкладинку журналу Playboy.

"Я до останнього не вірила, що виграю. На конкурсі було багато гарних дівчат, суперниць. І коли Скрипка сказав, що виграла я — не могла повірити. Дуже здивувалася. Досі не пам'ятаю ні перших думок, ні емоцій. Десь лише зранку наступного дня усвідомила, що переможниця — це я. А наступного дня поїхала здавати екзамен. Ніхто ще не знав про мою перемогу. Лише одногрупники. Може, хіба вже зараз знають", - міркує Лєра.

Лера сподівається, що буде в білизні, але якщо доведеться роздягтися - вона готова.

Головою журі конкурсу був музикант Олег Скрипка. Замість стрічок на трьох переможниць конкурсів одягли масивні ланцюги. Фіналістку коронували не короною, а мотошолемом Harley-Davidson.

Зараз ви читаєте новину «Довгоногі красуні у міні-шортах у Києві вражали байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі