неділя, 31 грудня 2023 10:01

Дорофєєва таємно вийшла заміж, а Суровцев одружився з колишньою: зіркові весілля 2023
6

Попри повномасштабне вторгнення РФ в Україні створюються нові сім'ї. Цього року одружилося й чимало зірок шоу-бізнесу.

Gazeta.ua пропонує пригадати, якими були весілля знаменитостей.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін таємно одружилися у червні. На церемонію артистка одягнула довгу кремову сукню і вельон. Кацурін був у білій сорочці, піджаку і штанах. Образ доповнив кедами й кепкою.

Автор: instagram.com/nadyadorofeeva
 

Олексій Суровцев та Ксенія

Український актор та учасник "Танців з зірками" Олексій Суровцев одружився вдруге з колишньою дружиною Ксенією. Пара розлучилася три роки тому, а в червні цього року актор освідчився жінці. Весілля відбулося в одному з заміських комплексів Києва. Суровцев з'явився на церемонії у чорному піджаку, джинсах в тон та білій сорочці. Образ завершив сонцезахисними окулярами, а своє довге волосся зібрав у хвіст.

Автор: instagram.com/surovtsev.alexei
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук влаштувала ніжну фотосесію з синами від нардепа

Вікторія Апанасенко

Модель із Чернігова 29-річна Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі краси "Міс Всесвіт", вийшла заміж у березні. Ім'я та обличчя обранця вона не розголошує.

Автор: іnstagram.com/crystal.viktoria
 

Роман Свечкоренко та Валерія

Учасник романтичного шоу "Холостячка" психолог Роман Свечкоренко, який боровся за серце співачки Злати Огнєвіч, одружився з блогеркою Валерією. Пара зіграла розкішне весілля за містом. Ведучим церемонії був блогер Богдан Шелудяк. Валерія одягла обтислу білу сукню з вишивкою і довгу фату. Образ доповнила масивними сережками й букетом. Свечкоренко постав у класичному чорному костюмі з білою сорочкою.

Автор: instagram.com/svechkorenko
 

Донька Інни Білоконь

Донька акторки Інни Білоконь, більше відомої, як "мама" Вєрки Сердючки, Яна стала дружиною у листопаді. На весіллі жінка показалася у розкішній весільній сукні з довгою фатою.

Автор: instagram.com/makohonyana_
 

Андрій Хветкевич

Учасник другого сезону "Холостячки" бізнесмен Андрій Хветкевич, який боровся за серце співачки Злати Огнєвіч, відгуляв друге весілля зі своїм бойфрендом. Пара святкувала в Лас-Вегасі. Для церемонії вони одягнули штани, темні сорочки, кеди та бомбери з підписами на спині - Just Married (щойно одружені - Gazeta.ua).

Автор: instagram.com/diveeasy
 

Новоспеченому чоловіку британської співачки Адель - Річу Полу - довелося підписати шлюбний контракт перед весіллям. Артистка хотіла захистити свої статки на випадок неприємних ситуацій. За словами інсайдера, на складання шлюбного договору її підштовхнули друзі.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва таємно вийшла заміж, а Суровцев одружився з колишньою: зіркові весілля 2023». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі