середа, 18 грудня 2019 10:18

Донька Заворотнюк несподівано продає магазин одягу

Донька Заворотнюк несподівано продає магазин одягу
garderobus Рак у Заворотнюк: через фінансові труднощі донька актриси продає власний магазин одягу

Анастасія Заворотнюк, проходить реабілітацію в одній з клінік Підмосков'я після операції по видаленню гліобластоми - злоякісної пухлини головного мозку, яку їй провели у вересні. Поки рідні актриси намагаються всіма силами приховати хворобу. У ЗМІ з'явилася інформація, що сім'я переживає серйозні матеріальні труднощі.

Анна Заворотнюк, 23-річна дочка "моєї прекрасної няні", закриває магазин одягу в Москві, який відкрила всього чотири місяці тому, пише rbc.

Зазначимо, що саме після відкриття шоурума почали ширитися чутки про те, що у російської актриси проблеми зі здоров'ям. Справа в тому, що зіркова мама не прийшла на важливий захід, коли її дочка презентувала власну лінію одягу. Пізніше з'ясувалося, що актриса була на лікуванні в Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Заворотнюк може прожити до п'яти років

Незважаючи на відсутність актриси на презентації, вона написала тоді у соцмережах, що дуже пишається донькою. А її перша колекція "розлетілася на ура". І ось тепер, незважаючи на хвилю, хоча й сумної, але все ж популярності, стало відомо, що бізнес-проект Заворотнюк-молодшої провалився.

Рідні хворої на рак актриси Анастасії Заворотнюк заперечують, що її паралізувало. Вона зараз знаходиться в реабілітаційному закладі в інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «Донька Заворотнюк несподівано продає магазин одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі