четвер, 23 березня 2017 16:09

Дочка Ольги Фреймут прийшла на "Розсміши коміка. Діти"
3

Донька Ольги Фреймут
Фото: Прес-служба
Донька Ольги Фреймут
Донька Ольги Фреймут

У новому випуску другого сезону "Розсміши коміка. Діти", який вийде на "1+1" завтра о 20:15, свої сили випробує донька телеведучої проекту "На ножах-2" Ольги Фреймут - Злата Мітчелл.

11-річна дівчинка викликала фурор на проекті дотепними жартами про мамину роботу.

"Я навчаюся у звичайній київській школі. Як і всі діти, іноді буваю неслухняною. Але і тоді, мою маму в школу не викликають. Воно їм треба?!", "Якщо я сьогодні виграю гроші, мама сказала, щоб ви їх скинули на картку, тому що цей бруд мені в руки брати не можна", - жартувала Злата на сцені проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли тато мене карає, я ходжу в шалику "Динамо" - донька П'ятова виграла у Зеленського велику суму грошей

Зазначимо, за лаштунками учасницю підтримувала бабуся. За словами Ольги Фреймут, саме від бабусі Алі дочка успадкувала вміння яскраво і образно розповідати про сіре та буденне.

Сама телеведуча, за словами дочки, перебувала в цей час на зйомках. Нагадаємо, навіть під час третьої вагітності Ольга продовжує активну роботу над проектом "На ножах-2".

У коментарі "КП в Україні" ведуча зізналася, що дуже важливо розвивати у дитини почуття гумору.

"Якщо дитину не навчити дивитися на проблему з гумором, може статися надлом і розвинутися комплекси в майбутньому. Вміти сміятися над собою перш, ніж це зроблять інші, - ось правило, яким я "озброїла" дочку", - вважає Ольга Фреймут.

Програма "Розсміши коміка. Діти" є власною розробкою студії "Квартал 95". У 2016 році проект переміг в номінації "Новий український телевізійний формат" на престижній премії "Телетріумф 2016".

Зараз ви читаєте новину «Дочка Ольги Фреймут прийшла на "Розсміши коміка. Діти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі