четвер, 12 травня 2011 10:24

Дочка Міка Джагера роздяглася для Playboy

Одна з чотирьох дочок Міка Джагера знялася для червневого випуску журналу Playboy. Кілька років тому рокер категорично заборонив Ліззі брати участь в подібних фотосесіях. Але зараз 27-річна дівчина запевняє, що "тато не проти".

"Я одна з тих дівчат, які люблять розгулювати топлес, - пояснює відома модель. - Я натуральна європейка, коли виходжу на пляж, то волію засмагати без бюстгальтера".

"Багато хто вважає, що якщо я виховувалася батьком, таким, яким він є, під час концертів Rolling Stones, то я повинна бути "поганою рок-н-рольною дывчиною ", - говорить Ліззі. - Але мені подобається часом побавитися".

На цей раз міс Джаггер "розважалася", позуючи в чому мати народила і з "заячими вушками" на голові.

Зазначимо, що мати дівчини, знаменита модель Джеррі Холл у свій час теж брала участь у відвертих фотосесіях для Playboy. Було це в 1985 році.

Зараз же зоряні батьки не проти дебюту Ліззі на обкладинці популярного видання.

"Вони розуміють, що прийде час, коли ти зберешся заводити дітей, і непогано було б до цього моменту мати ефектні фотографії, на яких тобі трохи більше 20 років", - міркує модель.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Міка Джагера роздяглася для Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі