четвер, 28 квітня 2011 21:24

Ще одна українка показала тіло в американському Playboy
8

23-річна українка Саша Бонілова стала Playmate (Дівчина місяця) травневого номеру американського журналу Playboy.

Пишногруда українка переїхала до США із Західної України (за деякими даними - з Луцька), коли їй було 17 років, і почала вчитися на дизайнера інтер'єрів у Harrington College of Design в Чикаго.

Однак дизайн інтер'єрів - не єдиний талант красивої українки. Вона також володіє п'ятьма мовами і бере участь у змаганнях на своєму спортивному Yamaha, пофарбованому в жовто-блакитні кольори на знак українського прапора.

"Навіть, коли я займалася танцями і грою на гітарі, я була такою собі дівчинкою-шибеником", - розповідає про своє дитинство Саша Бонілова.

"Відчуваю себе благословенною жити в США, так як, дійсно, це країна можливостей. Тут ви можете стати тим, ким хочете бути, якщо у вас є талант і бажання слідувати вашої мрії", - підкреслила дівчина.

Протягом травня Саша Бонілова в якості Playmate Playboy буде представляти журнал в Лас-Вегасі на всіляких заходах і вечірках.

За останні чотири роки Бонілова стала третьою українкою на обкладинці Playboy. Нагадаємо, що в 2008 році обкладинку одного з номерів журналу прикрасила солістка поп-дуету NikitA Даша Астаф'єва.

Пізніше на обкладинці Playboy з'явилася українська топ-модель Ірина Ольховська.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна українка показала тіло в американському Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі