четвер, 27 вересня 2012 17:26

"Для неї кожен вихід на сцену - подарунок долі" - друзі розповіли про іменинницю Ані Лорак

Сьогодні 27 вересня українські співачці Ані Лорак виповнилося 34 роки. На честь цього близькі люди і друзі в ефірі програми "Сніданок з 1+1" розповіли про неї те, чого багато хто міг про співачку не знати, повідомляє ТСН.

Автор: Фото: obozrevatel.com
 

"Познайомилися достатньо давно з Кароліною. Одна з небагатьох жінок, з якою я записував дует. Душевна вона людина, красива. Бог дав їй дуже багато талантів: і зовнішніх, і вокальних, і внутрішніх", - поділився Олександр Пономарьов.

Автор: Фото: shoubiz.com.ua
 

"Ми взагалі знаємо одна про одну стільки. Минулого року я була з нею в турі по Україні. Кожен день, 25 концертів, по дві години на живу - повірте, це дуже важко. Але кожен раз, я знаю, що вона сприймає це як якийсь подарунок долі. Для неї кожен раз можливість вийти на сцену - це подарунок долі", - розповіла стиліст-візажист Марина Борщевська.

Автор: Фото: novostey.com
 

"Познайомилися ми давно, але почали працювати з "Євробачення". Працювати і дружити складно, але Кароліна володіє такими властивостями характеру, я думаю, що вона навіть могла б семінари давати по доброті, по комунікабельності, по ставленню до людей, які її оточують", - зазначив продюсер Сергій Перман.

Автор: Фото: smachno.ua
 

"Найдорожче, що у мене є в житті, я назвала на честь Кароліни. Я думаю, що це багато про що говорить", - зізналася кума співачки Лілія Подкопаєва.

Зараз ви читаєте новину «"Для неї кожен вихід на сцену - подарунок долі" - друзі розповіли про іменинницю Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі