середа, 08 лютого 2012 15:25

Девід Бекхем більше не буде зніматися для реклами спідньої білизни через дітей

Девід Бекхем більше не буде зніматися для реклами спідньої білизни через дітей

Девід Бекхем заявив, що більше не збирається брати участь у рекламних кампаніях спідньої білизни, повідомляє Telegraph. За словами футболіста і моделі, нещодавні знімки для марки H&M стали його останньою подібною роботою. Причиною такого рішення стала реакція синів Бекхема на величезні плакати з його зображенням. За словами спортсмена, його діти засмутилися і "зніяковіли".

Кілька днів тому Девід Бекхем представив власну колекцію спідньої білизни, яку він розробив спільно з H&M. За словами спортсмена, він серйозно ставиться до модної індустрії і буде продовжувати роботу над колекціями спідньої білизни.

"Завжди намагався взятися за щось нове, незвичайне, і нинішній досвід по-справжньому надихає. <...> Мені дуже подобається те, що ми придумали і створили з моєю командою, і сподіваюся, що чоловіки-покупці в Hennes and Maurits проявлять такий же інтерес", - сказав новоявлений модельєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спідня білизна Девіда Бекхема викликала стовпотворіння в центрі Лондона

Девід Бекхем - британський футболіст, одружений на Вікторії Бекхем. Разом вони виховують чотирьох дітей. Минулого тижня журнал Heat назвав його найсексуальнішим чоловіком планети.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем більше не буде зніматися для реклами спідньої білизни через дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі