пʼятниця, 29 березня 2013 10:32

Деніел Крейг заробив $1 млн за сім хвилин

Британський актор Деніел Крейг, відомий роллю агента 007 Джеймса Бонда, заробив мільйон доларів за сім хвилин. Саме стільки часу тривала його участь в рекламній компанії позашляховика Range Rover, яка проходила на автомобільному салоні в Нью-Йорку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Деніелу Крейгу снігопади не заважають стежити за фігурою

Відвідувачам автосалону показали відеоролик, в якому Крейг за кермом нового 2014 Range Rover Sport проїжджає від автомобільного заводу з Бруклінського моста і вулицях Манхеттена до червоної килимової доріжки автосалону. Після закінчення показу ролика актор власною персоною в'їхав у виставковий зал на помаранчевому позашляховику, вартість якого складає 70 тисяч доларів. Під'їхавши до натовпу фотографів і гостей, Крейг вийшов з машини, однак, до розчарування відвідувачів, не сказав ані слова і пішов через сім хвилин після приїзду.

"Він навіть нічого не сказав!" - зазначив один з присутніх. "Я навіть не встиг зрозуміти, що він був там!" - сказав інший відвідувач автосалону.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Крейг заробив $1 млн за сім хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі